gallery/logo-5

Introductie nieuw model

Om uw vaste, maar ook nieuwe klanten in uw showroom te krijgen op een zelfde moment, is een feestelijke introductie van een nieuw model een uitstekend en beproeft middel. WIj verzorgen een exclusieve introductie presentatie die verkoop stimulerend zal werken.

Verkoop nieuwe auto's

Puur gericht op verkoop van nieuwe auto's is een verkoopshow met daaraan een bepaald thema gekoppeld een beproefde manier van het generen van klanten in uw showroom, maar bovenal het generen van meer verkoop van nieuwe auto's.

Door een verkoopshow te organiseren gericht op nieuwe auto's, ontstaat er automatisch een nieuwe voorraad occasions, die al dan niet in combinatie met een verkoopshow gericht op nieuwe auto's op de zelfde dag of weekend kan plaatsvinden.

Occasionshow

gallery/auto-6

Motivatie sales & aftersales

Door voor aanvang van een nieuwe introductie, verkoopshow nieuw en/of gebruikt uw sales en aftersales mensen te motiveren en op een andere wijze naar klanten in het algemeen te laten kijken, ontstaat een bijzonder sfeer en motivatie om top prestaties te leveren, juist op de momenten dat het er op aankomt.

U wilt ook meer auto's verkopen?

gallery/auto-5
gallery/auto-2
gallery/auto-1