gallery/logo-5

Roemenië

In maart 2019 zal de single "Dilemma" worden gereleased in Roemenië, die aanvankelijk eind vorige uitgebracht zou worden.  Later dit jaar volgt mogelijk een album.  

gallery/ivo-23
gallery/ivo-20

Toppers van Oranje

Elke maand presenteert Ivo Franklin het tv programma "Toppers van Oranje" met muziek van eigen bodem, telkens op verschillende locaties opgenomen in Nederland en daarbuiten. Toppers van Oranje wordt wekelijks uitgezonden bij bijna alle regionale en locale tv stations bij jou in de regio.

gallery/ivo21

I.s.m. de Holland Media Groep heeft Ivo Franklin in juli 2018 een nieuwe single uitgebracht. "Steeds Vaker" werd de opvolger van het succesvolle "Tweestrijd".

Steeds Vaker

Tweestrijd

I.o.v. een internationale reisorganisatie gaat Ivo Franklin vanaf april 2019 in Zuid-Europa reizigers entertainen.

Nieuws | News

gallery/ivo-cd-pres

Evenementen Presentaties

Muziekfeest, bedrijfsfeest, CD presentatie, Vak- en Consumentenbeurs, Roadshow, Product presentatie, Dagvoorzitterschap, Sales- en Aftersales training, Congres, begint bij een professionele presentator en draagt bij tot het succes van uw evenement.

gallery/ivo-22

Mickim Music produceerde met Ivo Franklin de succesvol cd "Tweestrijd" die veel aandacht op radio en tv kreeg. Een autobiografisch nummer geschreven door Micheil Schraven.

gallery/autoshow2.0

Eindelijk is het weer zover! De Autoshow 2.0 gaat van start en zal voor de autodealers weer de met bijzonder veel succes beproefde resulaten boeken zoals in de jaren voor de crisis. Introducties nieuwe modellen en verkoop bevorderende sales shows voor nieuw en gebruikt.

Autoshow 2.0

Entertainer in Zuid Europa

gallery/ivo-nieuw